Studia za dve osobe

Četvorokrevetna soba

Drugi Sea Star festival

Desetine hiljada posetilaca uživalo je ove godine u programu drugog Sea Star festivala, koji je organizovan od 24. do 27. maja u laguni Stella Maris u Umagu.

 

 

Posetioci su u Umag stigli iz preko 40 zemalja sveta, kako iz celog regiona i gotovo svih EU zemalja, tako i iz udaljenih destinacija kao što su Argentina, Kolumbija, Čile, ali i Rusija, Finska i Kina.

Centri zbivanja bili su glavna bina Addiko Tesla Stage i Nautilus Arena. Nastupili su Dimitri Vegas & Like Mike, Robin Schulz, Hurts, Paul van Dyk, Filatov & Karas, Ofenbach, Luke Slater, Francois X, Tommy Four Seven te sjajna postava iz regije Tram 11, Edo Maajka & Band, Nipplepeople, Sajsi MC, Senidah, Krešo Bengalka, Dječaci, Detour i brojni drugi.

Sea Star je početak festivalskog leta u regionu čija je najviša tačka matični Exit festival, koji će se od 12. do 15. jula održati na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Festivalsko leto završava se u tirkiznoj uvali Buljarica, za peto izdanje Sea Dance festivala, u novom terminu od 30. avgusta do 1. septembra.

Add a Comment