Studia za dve osobe

Četvorokrevetna soba

Novi Sad: Ponude za doček Nove godine 2019. u restoranima

Restorani u Novom Sadu su izbacili ponude za doček Nove godine 2019. Tu je kompletan meni, cene, nastupi tamburaša i druge informacije. Ako je Novi Sad vaš izbor za doček 2019, ovi restorani sigurno imaju šta da ponude. Ovo je lista ponuda za Novu 2019. godinu – restorani Novi Sad.

Restoran kompleks Vidikovac

Doček Nove 2019. godine (i repriza) u Vidikovcu, jednom od najlepših restorana Fruške gore, predstavlja pravu novogodišnju bajku. Uz fantastični Žuti kišobran bend, rustičan a eskluzivan ambijent, vrhunska atmosfera je zagarantovana.

Gala-večera i ljubazno osoblje su razlog više da doživite najbolji provod u novogodišnjim noćima. Ako propustite Novu godinu, ne zaboravite na reprizu.

Sve informacije i rezervacije na 021/2986-999, 063/589058.

Hotel Sheraton, Novi Sad

Na prvoj novogodišnjoj proslavi u novosadskom Sheratonu zvezda večeri će biti Ivana Selakov. Prema programu, gostima će biti posluženi kokteli dobrodošlice, uz muziku DJ-a.

Sledi novogodišnja večera, sa all inclusive pićem tokom večere, pa muzički program sa Ivanom Selakov.

Cena paketa je 98 € po osobi, a promotivni paketi sa smeštajem – 2 ili 3 noći, već od 198 €, po osobi, double room.

Informacije i rezervacije: 0214878040; 021/48-78-000.

Golf Centar
Započnite novih 365 dana u prelepom ambijentu Golf Centra u samom srcu vojvođanske ravnice! Samo na ovom mestu možete da osetite pravu zimsku bajku.

Očekuje vas sjajna žurka uz gastronomske specijalitete, širok izbor pića i dobru muziku.

Zabavljaće vas Mare Stambolija sa bendom, a oni uvek garantuju nezaboravan provod!

Za sve goste Golf centra obezbeđen je taxi prevoz po povoljnijim cenama!

Golf centar je smešten kod Žablja, na Zrenjaninskom putu bb.

Sve informacije i rezervacije na brojeve telefona 064/6442720 ili 064/6442722.

Restoran Ribarac

Ukoliko želite da doček Nove godine 2019. provedete na Ribarskom ostrvu na Dunavu, u restoranu Ribarac uz muziku u izvođenju benda Rusija, raznovrstan, interesantan program i bogat jelovnik to će vas koštati 7.200 dinara.

U cenu su uključeni, kako kažu, bogat meni i piće u neograničenim količinama.
Alaska barka

Ako ste ljubitelji tamburaša, novogodišnju noć možete proslaviti takođe na Ribarskom ostrvu na Dunavu, u restoranu Alaska barka uz tambure benda Još ovu noć. Tu su raznovrstan, interesantan program i bogat jelovnik.

U cenu od 60 € su uključeni domaće i strano piće u neograničenim količinama, kao i bogat meni (predjelo, čorba, glavno jelo i posleponoćni meni).

Restoran Terasa

Restoran na Petrovaradinskoj tvrđavi nudi posnu, vege i mesnu trpezu. U večeru su uključeni predjelo, glavno jelo i desert. Ukoliko volite tamburaše onda je ovo mesto za vas, jer će ovde celo veče svirati tamburaški orkestar Besane noći.

U cenu od 55 €, pored večere, uključeno je neograničeno domaće piće.
Restoran Piknik

Cena dočeka 2019. godine je 30 €, a piće se plaća posebno, po redovnim cenama. Tu su 3 menija – 2 mesna i jedan posni, a svaki jelovnik sadrži predjelo, glavno jelo i dezert. U restoranu Piknik najavljuju i prasećenje pečenje posle ponoći.

Goste će zabavljati Moonlighting Band koji sviraju stranu i domaću zabavnu muziku i DJ disco.

Izvor teksta: https://luftika.rs/ponuda-docek-nove-godine-restorani-novi-sad/